Magamról

Az ELTE pszichológia szakán végeztem. Klinikai szakpszichológus képzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg. Autogén tréning vezető vagyok. Budapest belvárosában, egy Oktogonhoz közeli magánrendelőben fogadom a jelentkezőket. Serdülőkkel és felnőttekkel foglalkozom. Pszichoanalitkus irányultságú vagyok, amit gyakran ötvözök pszichodráma elemekkel.


Mikor érdemes pszichológus segítségét kérni?

Vannak élethelyzetek, amelyekkel nehéz megbirkózni, vagy nem sikerül változtatni rajtuk, bár sok energiát szánunk rá. 

     Ilyen esetekben érdemes egy külső szakember segítségét igénybe venni, aki más szemszögből lát rá a helyzetre, és segíthet, hogy megértsük, hogy mi történik velünk, és hogyan változtathatunk. A probléma mögötti okok feltárásával egy új kép bontakozhat ki előttünk, mely segítségével mélyebben megértjük önmagunkat, és a problémánk is más értelmet nyer.

      A lélektani munkában a két ember között kialakuló kapcsolat adja meg azt az alapot, aminek segítségével a problémák feldolgozhatóak.

Ezekben közös az a cél, hogy a személy elmélyítése az önismeretét, és megerősítse az önmaga és az élete feletti kontrollt, és önállóan legyen képes a későbbiekben az életét irányítani.


Milyen problémával fordulhatnak hozzám?

A fenti felsoroláson kívül mindenki jelentkezését várom, aki jobban meg akarja érteni önmagát, és szeretné, ha jobban tudná irányítani az élethelyzeteit.